11.6.08

Tehnici rasuflate de influentare a opiniei publice

Rautati gratuite

Duminica, 4 mai. Un barbat din comuna Poarta Alba s-a trezit cu cele patru cauciucuri ale masinii taiate. Pagubitul a fost chiar candidatul PNL la Primaria din Poarta Alba, Aurelian Balauta, de 26 de ani. El a depus o plangere la politia din localitate, in care reclama ca cel care i-a pus masina, marca Hyundai, pe butuci este nimeni altul decat contracandidatul sau, pedelistul Vasile Delicoti. Rivalitatea politica dintre cei doi a rabufnit odata cu startul campaniei electorale. Balauta a declarat la mometul respectiv ca Delicoti l-ar fi amenintat cu moartea in fata a zeci de martori, multumindu-se, cateva ore mai tarziu, cu „hacuirea“ anvelopelor masinii liberalului. De cealalta parte, Delicoti a negat acuzatiile care i s-au adus, sustinand ca totul este un joc politic. De imagine.

„Promite-le mortilor, pentru ca nu-ti cer socoteala“.

Cimitirul din Navodari a fost impanzit in penultima saptamana de campanie de mesaje oripilante. „Promite-le mortilor, pentru ca nu-ti cer socoteala“ - a fost mesajul pe care o parte a unor navodareni l-au transmis actualului primar si candidat al PD-L pentru un nou mandat la Primaria Navodari, Tudorel Calapod. Afisele electorale gasite pe mormintele si crucile din cimitirul Navodari, copii alb-negru ale afiselor de campanie electorala ale lui Tudorel Calapod, au fost inscriptionate cu mesajul: „Asta iti dorim de 1 iunie!“. intr-un comunicat de presa al PD-L Navodari, formatiunea politica a protestat impotriva modului in care se incearca intimidarea lui Calapod. „Organizatia locala PD-L Navodari protesteaza impotriva acestui mod de amenintare, considerand ca o campanie electorala trebuie facuta in mod civilizat, fara manipulari mediatice si intimidari mafiote.

Dupa campania mediatica extrem de agresiva si dupa feluritele moduri de amenintare, contracandidatii lui Calapod nu au facut decat sa se descalifice, aceste afise nefacand altceva decat sa tulbure linistea celor ce-si dorm somnul de veci, al celor care se odihnesc in cimitirul Navodari. Primarul Tudorel Calapod a sesizat Politia Comunitara“.
(continuare)

Un comentariu:

adrian spunea...

In cautarile mele pe web am gasit un program frumos de negociere si persuasiune. si ca tot a venit vorba de influentare puteti vedea mai multe pe siteul http://www.traininguri.ro . Firma se numeste Extreme Training